Hvad siger kursisterne?

Her kan du læse og høre hvad vores kursister har fået ud af SKRID

hvad-siger-kurssisterne-skrid-2

 

 

 

 

 

 

 

masha-marriam-mohammed-27-aar-tandlaege-2015
Masha, 27 år (2015)
Tandlæge
I starten vidste jeg ikke hvad jeg gik ind til, og havde egentlig meldt mig til for at prøve noget nyt og sjovt. Og sjovt var det, men jeg fandt også hurtigt ud af alvoren i det.
I min dagligdag har SKRID gjort den forskel, at jeg er blevet bevidst om at følge min mavefornemmelse, frem for at ignorerer eller feje den af som en fjollet fornemmelse.
Kamp-delen af kurset håber jeg, at jeg aldrig får brug for, men hvis jeg gør så har jeg forhåbentlig fået et trick eller to med i ærmet. Alle kvinder bør tage et kursus i selvforsvar, så SKRID er hvad jeg vil anbefale dem jeg kender.
helen-nilsson
Helene, 17 år (2015)
Gymnasieelev
I løbet af de 12 uger SKRID varer har vi flere gange talt om, at man ikke kan forudsige, hvordan et angreb vil være, men på kurset kan man få en fornemmelse af, hvad man kan komme ud for. Det har givet mig en fornemmelse af hvilke fysiske og psykiske situationer, man kan komme ud for. Og på begge planer er jeg personligt blevet udfordret meget. Jeg har rykket en masse grænser og som en ellers tilbageholdende pige, har jeg på kurset også lært at sige fra. En ting jeg også vil tage med mig.
En anden ting vores instruktører har lagt vægt på er, at hvis vi en dag skulle være så uheldige at komme ud for noget ubehageligt, så er det ikke sikkert, at vi vil kunne huske præcis, hvilke teknikker og tricks vi har lært. Men vi har alle sammen lært én ting, som vi forhåbentligvis aldrig vil glemme, og det er, at vi har en indre styrke, som gør, at vi ikke bare giver op. Vi prøver at se muligheder i stedet. En lille ting kan gøre en stor forskel.

Jeg er personligt blevet mere opmærksom i min hverdag på andre, mig selv og hvad der foregår omkring mig. Det i sig selv at være opmærksom på sin omverden er meget vigtigt, og jeg vil helt klart opfordrer andre til at tage et selvforsvars kursus fx SKRID.

Lærke, 31 år (2015)
Leertrainee i IKEAlaerke
Jeg synes det har været rigtig fedt at deltage på SKRID. Jeg har gennem de 12 uger forløbet varer dels mødt nogle fantastisk søde kvinder og instruktører. Jeg har fået en fornemmelse for, hvordan jeg ville reagere, hvis jeg skulle blive udsat for et rigtigt overfald. Derudover har jeg fået en bedre forståelse for, hvad jeg kan gøre for at forsvare mig selv og fundet ud af, at jeg kan slå en proper næve smile-humørikon Jeg er overbevist om at SKRID har udviklet mig både på det fysiske og psykiske plan og at jeg vil være bedre til at kunne sige fra i fremtiden.”
Vh Lærke

“ps. jeg glæder mig til en ny omgang, for jeg er da slet ikke færdig med det endnu 🙂

 

 

 

 

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen